Teraz čapujeme: Bernard 11° svetlý nepasterizovaný ležiak, Bernard 12° čierny nepasterizovaný, obľúbený Bernard Slivku nealko a Forman polotmavý nealko.

Pri príprave našich nápojov chceme uplatňovať a zlepšovať naše remeselné skúsenosti a prístup. Naše výčapné zariadenie udržiavame čisté, pivá čapujeme cez guľové výčapné kohúty, tzv. Nostalgie. Okrem tradičných ležiakov, prinášame počas víkendov do našej ponuky ďalšie pivá rozmanitých chutí a spôsobov prípravy.

Počas sezóny si pripravujeme zásoby bylinkových aj ovocných sirupov vlastnej výroby, často z miestnych zdrojov. Z nich pripravujeme cenovo dostupné malinovky a limonády. Zbierame kvety, bylinky a šípky na prípravu domácich sypaných čajov.

Pracujeme s výberovou kávou praženou na Slovensku, ktorú pripravujeme najmä ako espresso a nápoje z neho. Ponúkame na výber z dvoch druhov kávy. Jedna z nich je tmavšie pražená zmes 100% arabík určená pre hostí, ktorí uprednostňujú tradičnú, horkú a čokoládovú chuť kávy. Druhá je svetlejšie pražená výberová káva, tzv. specialty coffee. Vždy 100% arabika z konkrétneho regiónu, zberu a odrôd kávovníkov, charakteristická obvykle vyššou kyslosťou ( tzv. aciditou), určená pre znalcov a tých hostí, ktorí sa radi nechajú prekvapiť novými chuťami, ktoré môžu v šálke takejto kávy objaviť.